REFERENCE:
Děkuji touto cestou všem lidem, s kterými jsem se setkala v online kurzech, konzultacích, výzvách, naživo, offline, při pozvání do vysílání. I vám patří velký dík - vy jste mi přiváli ustavičnou energii, úsměv a uvědomění, že to, co dělám má smysl.
Co říkají lidé, kteří prošli mými kurzy?
Milá Gabčo, tento kurz byl pro mne velmi inspirativní a přínosný. Jsem velký milovník mléč. výrobků. Rostlinná mléka piju už dlouho (dosud kupovaná), ale rostlinné sýry jsem ochutnala až díky tobě - mohu napsat, že u mne proběhla doslova REVOLUCE !!! ❤Jsem nadšená z výrobků dle tvých receptů a vím, že budou už navždy zpestřením mého už tak hodně pestrého jídelníčku ! ❤Díky Gabčo - pokračuj ve své práci, kterou děláš s nadšením a která má smysl - jak jistě vidíš u sledujících. Jsi velice kreativní a inspirativní člověk ! 😊Tak jen tak dál.😊P.S. Všechny suroviny jsem znala i když některé jen teoreticky, ale až s tebou jsem poznala, jak mi budou už napořád k užitku.❤😊☘
Líbilo se mi, že jsem získala znalost konkrétní gramáže na jednotlivé druhy ořechů/ semínek. Když to člověk dělá od oka, výsledná chuť nemusí být vždy příjemná. Musím opět pochválit! Včera jsem zopakovala recept na čedar a návštěva byla velmi mile překvapena, co se poměrovým množstvím surovin a správného poměru koření dá vytvořit. Díky tipu od Gabči na vymývání G21 jsem si ušetřila spoustu času a úsměv na tváři :-).👍 Neměla jsem jasno v tom, jak dlouho se musí ořechy, či semínka máčet. Obdivuji podporu přes FB skupinu, která mi přišla velmi proaktivní i v předvánočním shonu.❤ Celkově jsem byla velmi spokojena a mám radost, že mám zase motivaci využít odloženou G21. Oba kurzy se mi velmi líbily, pozitivní atmosféra a nadšení autorky.
Určitě doporučuji. Moc se mi líbí jednoduchost receptů a postupů! Úplně nejvíc se mi líbil návod na rostlinné mléko. To jsem doposud jen kupovala a stěžovala jsem si na jeho cenu. Ani ve snu mě nenapadlo, že je příprava kokosového mléka, tak jednoduchá! Nerada se zdržuji hledáním postupů a receptů, u Gábi mám vše na jednom místě a navíc mi moc sedí její ochotný přístup! Za mě určitě 10 ⭐️
reference ze SLOVENSKA
´Dakujem-naučila som sa nepoznané.Skúsila som už skoro všetky - mne osobne všetky chutili. Práve sa chystám na makovec a určite od Teba privítam nové poznatky a recepty. Čeho jste se obávala před kurzem? Cituji: pracne som hľadala niektoré suroviny objavila čarovanie s novými surovinami.
Výzva byla pro zpestření jídelníčku. Gabriela je skvělá v tom, co dělá. Dokáže příjemným slovem ve videu pomoci těm, kteří teprve začínají používat jiné potraviny než dosud. Milý hlas vás povzbudí jíst jídlo, které by jste jinak předem ztratily (jen z nějakého obrázku). Tedy je báječné vidět videa, kde krok za krokem se naučí vařit jídla - pro mne zatím ne moc běžná. Děkuji za možnost se zúčastnit výzvy.
Gabčin kurz mě přesvědčil o tom, že i s tak vysoce chuťově specifickou surovinou, jakou quinoa je, se dá prakticky čarovat! Všechna její jídla byla skvělá, a i přestože jsem byla na začátku skeptická, velmi jsem si pochutnala. Gabča je neuvěřitelně kreativní a má smysl pro kombinování chutí. Její chuťové kreace si zamiluje opravdu každý 🙂 moc děkuji!
Kurz pro mě byl výbornou inspirací, pro zpestření jídelníčku. Návody byly jasné, přehledné a díky projevu Gabriely velmi milé.😍👍
Díky výzvě zdravých snídaní jsem se naučil jak na zdravý a skvělý pudink z chia semínek nebo co je to vlastně tapioka. Pokud hledáte inspiraci o zdravém životním stylu a o tom, jak na změnu, tak tady jste na správném místě.👍
Reference na mé Fb stránce





Reference v online kurzech uvnitř Fb skupiny




Reference na online konzultace, které nabízím
Konzultace pro mě byla přínosná, protože jsem měla jen teoretickou představu jak postupovat při výrobě domácích rostlinných mlék. Myslela jsem si, že potřebuji nějaký speciální přístroj, ale lze použít i vysokorychlostní mixer. Zjistila jsem, že je to v podstatě velmi jednoduché a mám v plánu to hned vyzkoušet. Gabriela má přehled, je vidět, že to co učí i sama denně dělá. Vše mi vysvětlila a dala praktické rady.
Pokud přemýšlíte o některém kurzu, tak vám to mohu vřele doporučit. Absolvovala jsem Deník mlékaře a Raketový start do rostlinných sýrů a nyní pokračuji v RM č. 2. A také KONZULTACE s Gabčou je skvělá, protože ona vám nejen poradí, ale hlavně vás podpoří , dodá energii a chuť pokračovat na cestě, pro kterou jste se rozhodli. Gabča je empatická, kontaktní, "žije" doslova tím, co dál předává a je velice kreativní. Má hodně znalostí a hlavně zkušeností, takže vás dokáže nadchnout, pokud se rozhodnete pro změnu ! Já miluji mléčné výrobky a jsem velice ráda, že jsem přešla z těch živočišných na rostlinné - a to díky Gabče. Každý den mám na stole něco z jejich receptů.