🥛Deník rostlinného mlékaře od A do Z

Odlehčete Váš jídelníček rostlinným stravováním

Online kurz: DENÍK ROSTLINNÉHO MLÉKAŘE

OD A DO Z

Hledáte cenově dostupnou, chutnou a hlavně vědomou alternativu do Vaši kávy, čaje a využití v kuchyni?
Máte zdravotní problémy, které hrnete před sebou? Řešíte pomocí léků a návštěv lékařů :-(.
Toužíte nahradit živočišné mléko za rostlinné, bez koupě komerčního v obchodě?
Trávíte špatně živočišné mléko a hledáte vhodnou volbu?
Jste na bezlepkové, bezmléčné stravě. Rádi byste se pustili do výroby rostlinného mléka od A do Z (využití v kuchyni, smetany, drťě)?
Potřebujete obohatit Váš jídelníček o nové rostlinné recepty?

Představte si, jaké by to bylo kdybyste: 

Už netrpěli zažívacími problémy a bolestmi břicha, nadýmáním.
Vytvořili si lahodné a zdravé snídaně, svačiny, zákusky pro celou Vaši rodinu.
Zhubli do vysněného oblečení a udrželi si stálou, neměnnou velikost.
Netrpěli ekzémy, alergiemi, akné.
Potřebovali pár minut k vytvoření neodolatelné lahůdky na Váš jídelní stůl, po které se zapráší.
Viděli a slyšeli, jak si vaše rodina utírá plnou pusu a volá: "Mami, prosím uděláš nám ještě kakao či puding do školy?"

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Připravte si domácí rostlinná mléka s využitím v kuchyni:

 

🍀bez lepku

 

🍀bez sóji

 

🍀bez chemie

 

🍀bez rafinovaného cukru

 

🍀bez alergií

 

🍀bez laktózy

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video
Každý úspěch začíná sebedisciplínou, a ta začíná u každého z nás.

🎆Naučíte se vyrábět ořechová, obilná a semínková mléka pomocí video postupů krok za krokem. 

V kurzu najdete např. tyto mléka

 

Mandlové

Lískooříškové

Kešu mléko

Tygří mléko

Kokosové mléko na 3 způsoby s několika vychytávkami

Slunečnicovo - dýňové

Lněné

Makové

Sezamové

Rýžové

Ovesné

Quinoové

 

🥇Vyrobíte si vlastní smetany do kávy, čaje

 

😋Ukáži vám, jak mléko využít ve Vaší kuchyni v různých receptech:

 

Neodolatelný pohár z tapiokových perel

Veganský rýžový puding

Makovec

Zlaté mléko

Chia dezert

Čokoládovou pomazánku

Ranní horkou čokoládu

.....a spousty dalšího

 

💪Drť z mléka nevyhodíme, ale zužitkujeme vše. 

Přečtěte si, co napsali účastníci mých online kurzů: 

Líbilo se mi, že jsem získala znalost konkrétní gramáže na jednotlivé druhy ořechů/ semínek. Když to člověk dělá od oka, výsledná chuť nemusí být vždy příjemná. Musím opět pochválit! Díky tipu od Gabči na vymývání G21 jsem si ušetřila spoustu času a úsměv na tváři :-).👍 Neměla jsem jasno v tom, jak dlouho se musí ořechy, či semínka máčet. Obdivuji podporu přes FB skupinu, která mi přišla velmi proaktivní i v předvánočním shonu.❤ Celkově jsem byla velmi spokojena a mám radost, že mám zase motivaci využít odloženou G21. Oba kurzy se mi velmi líbily, pozitivní atmosféra a nadšení autorky.
Jana Kyslingerováúčastnice online kurzu Deník rostlinného mlékaře a Raketový start do rostlinných sýrů
Milá Gabčo, tento kurz byl pro mne velmi inspirativní a přínosný. Jsem velký milovník mléč. výrobků. Rostlinná mléka piju už dlouho (dosud kupovaná)- mohu napsat, že u mne proběhla doslova REVOLUCE !!! ❤Jsem nadšená z výrobků dle tvých receptů a vím, že budou už navždy zpestřením mého už tak hodně pestrého jídelníčku ! ❤Oba kurzy pro mne byly inspirativní. Jsem ráda, že už jsem soběstačná - co se týká rostl. mlék i sýrů, a nemusím pro ně do obchodu. Stačí mít doma potřebné ingredience a myslet na "namáčení". V kurzech byla možnost hodně se toho naučit a získat cenné informace. Mléko č. 1 = pro mne zatím mandlové a ze sýrů Feta. Kurzy hodnotím na Jedničku a mohu je jen doporučit. Stejně tak hodnotím i Gabču, která je úplná studnice vědomostí na téma ZDRAVÍ a také PŘÍRODA. Navíc je milá, kreativní, pohodová a prima tvůrkyní videí. 😊❤. Takže za mne OK.
Daniela Procházkováúčastnice online kurzu Deník rostlinného mlékaře a Raketový start do rostlinných sýrů

 

Naučím vás, jak využít Vaše udělané mléko v kuchyni do dezertů, pudingů, kaší, pomazánek. 

Získáte nový pohled a směr do Vašeho stravování.

 

Neohlížejte se smutně za minulostí, už se nevrátí. Raději moudře využijte přítomnosti.

To je správná cesta.

 

Kdo vás provede společnou rostlinnou cestou?

Jsem vášnivá kuchařka a sběračka divokých bylinek v přírodě. Žiji zeleně, fermentuji, co mi padne do ruky, a rostlinná mléka se u mě mají jako v bavlnce.

Piji filtrovanou vodu, vodní kefír, smoothie. Místo sklenky vína volím domácí fermentavanou limonádu. Peču domácí kváskový chléb, vyrábím si svá vlastní rostlinná mléka, sýry a jogurty, tempehy, tofu. Zamilovala jsem si domácí výrobu jak ve své kuchyni, tak i výrobu produktů do koupelny. Ráda obdarovávám lidi v mém okolí.

Všechny mé recepty nejprve testuji mé dvě děti a manžel. Žiji minimalisticky, s ohledem na životní prostředí.

Postupy a vychytávky s radostí a lehkostí předávám dál. 

Příběhy, které píše sám život. Našli jste se v některých?

🙌Volají Vám rodiče. Za půl hodiny jsme u vás.

OU, JÉÉ. Co s tím? 👉Během chvíle vytvoříte neodolatelný tapiokový puding politý domácí čokoládou. Ze stolu sbíráte pouze vylízané mističky. 

 

🙌Každý den jedna a ta samá otázka: Mami, co budeme mít dnes k snídani? Kouknete na hodiny. Za pár minut máte důležitý meeting. 💪Jdete do akce. Do 10 minut vykouzlíte lahodný trojbarevný chia puding ozdobený ovocem a zalitý kokosovým nektarem.

 

🙌Přijde k Vám na návštěvu kamarádka na kávu, podáte ji Vaše doma udělané rostlinné mléko.

👉"A ona na to: To je pecka, zítra mě tu máš zas! "

 

V online kurzu vám předám mé zkušenosti, které jsem  získala léty praxe. Provedu vás s lehkostí a radostí. 

 

Získáte informace proč a jak máčet semínka, ořechy a obilí na mléka. Stáhnete si checklisty - již nikdy nezapomenete na máčení. Řekneme si výhody, proč máčet a jakým způsobem.

 

Budete samostatní a nezávislí na obchodních řetězcích. Vaše tělo bude vzkvétat ve zdraví. 

 

Naučím Vás, jak si vykouzlit lahodná rostlinná mléka z ořechů, semínek, obilovin.

 

Vysvětlím a provedu vás krůček po krůčku.

 

Srozumitelně a jednoduše.

Ukáži vám jak vykročit správným směrem do rostlinné říše a vytrvat.

Nemusíte čekat na své někdy. Dopřejte si vstup ihned. 

Získáte zlepšení zdraví. Nebudete zahlenění a rýma s kašlem se vám vyhnou velkým obloukem.

Uvidíte pokroky ihned. Tvoření vás bude bavit. 

Načerpáte inspiraci, povzbuzení jít do akce. Nebudete bloudit na cestě bez pomoci. 

PROPOČET CEN ROSTLINNÝCH MLÉK

PŘI KOUPI V OBCHODĚ     X    DOMÁCÍ VÝROBA

MLÉKO Z OBCHODU 

MLÉKO DOMA VYROBENÉ

UŠETŘÍTE VAŠI PENĚŽENKU (ještě mnohem víc): 

ZDE JE NÁZORNÝ PŘÍKLAD: 

CO ZÍSKÁTE PŘI DOMÁCÍ VÝROBĚ

Určitě doporučuji. Moc se mi líbí jednoduchost receptů a postupů! Úplně nejvíc se mi líbil návod na rostlinné mléko. To jsem doposud jen kupovala a stěžovala jsem si na jeho cenu. Ani ve snu mě nenapadlo, že je příprava kokosového mléka, tak jednoduchá! Nerada se zdržuji hledáním postupů a receptů, u Gábi mám vše na jednom místě a navíc mi moc sedí její ochotný přístup! Za mě určitě 10 ⭐️
Kateřina Sladovníkováúčastnice kurzu na rostlinná mléka
reference ze Slovenska
´Dakujem-naučila som sa nepoznané.Skúsila som už skoro všetky - mne osobne všetky chutili. Práve sa chystám na makovec a určite od Teba privítam nové poznatky a recepty. Čeho jste se obávala před kurzem? Cituji: pracne som hľadala niektoré suroviny objavila čarovanie s novými surovinami.
Jana Hazyovaúčastnice kurzu na Deník rostlinného mlékaře a online kurzu Raketový start do rostlinných sýrů

 

Takovéto dezerty Vás naučím. 

Půjdeme všichni společně, na rostlinné vlně, která nemá hranice.

 

Tvořit v kuchyni s Vámi budou rády i Vaše děti, manžel-ka či přítel-kyně.

 

 

 

Objevte v sobě vášeň, kreativitu a nepoznané kuchařské umění. 

 

6 týdnů - 42 dnů společné cesty k cenové nezávislosti, soběstačnosti do sklenice, kávy i kuchyně

 

Co získáte koupí kurzu? 

Pracovní listy

Postupy ve formě ke stažení a vytištění.

.Pdf kniha všech receptů a postupů

Přehledná forma všech materiálů.

Uzavřená FB skupina

Přátelská, neformální atmosféra nadšených lidí. Chceš se na něco zeptat? Odpověď získáš od stejně nadšených lidí do chvíle. NEČEKÁŠ, NEHLEDÁŠ hodiny na internetu.

Videa

Praktické ukázky přímo z kuchyně. Kurz je koncipován psanou a video formou. Vše je přehledně shrnuté a postupy jsou krok za krokem.

Bonusy: živá vysílání ve skupině

Řešení dotazů, aktuálních problémů. Vy se ptáte - já odpovídám.

Checklist pokroků

Checklist na tvé aha momenty, pokroky, úspěchy.

Zvýhodněné nabídky na nákup surovin a produktů

Bonusové závěrečné setkání

Pasování ROSTLINNÝCH MLÉKAŘŮ:-)

MODULY  ONLINE  KURZU: 

MODUL 1

Položíme základy. Dozvíte se, proč máčet semínka, ořechy. V prezentačních videích Vám povím důležité informace ohledně surovin. Dozvíte se, kdy volit chia semínka, kdy tapioku atd.

MODUL 2

Naučíme se základní techniky výroby rostlinných mlék. Povíme si, jak mléka nejlépe uchovávat. Kde můžete mléka využít. Půjdeme do praxe!

MODUL 3

Vydáme se spolu k dalším postupům. Vyrobíte si několik dalších mlék, které ihned využijeme do receptů.

MODUL 4

Půjdeme hlouběji, získáte další techniky a vychytávky. Informace, kdy využít obilné mléko ve Vaši kuchyni. Seznámíme se s ořechovými mléky.

MODUL 5

Naučíte se obilná a semínková mléka. Řekneme si, kdy zařadit do Vaši kuchyně mléko ze semínek a kdy obilné mléko.

MODUL 6

Naučíte se dělat smetany do kávy, do čaje. Dezerty, kakao pro děti. Poháry z tapiokových perel, čokoládové pomazánky. Ke každému receptu získáte informační okénko.

Co vše ještě získáte z pohodlí Vašeho domova?

 

41+videí 

 

119+ stránková  . pdf kniha zdarma

 

Ke každému receptu informační okénko.

 

Přesné postupy, recepty, kroky a informace k surovinám.

 

Recepty s využitím mlék v kuchyni na pudingy, dezerty, kaše, palačinky, poháry.

 

Naučíte se, co se zbylou drťí z mléka. 

 

Seznam vybavení a nástrojů - video a .pdf forma.

 

Nákupní seznam v .pdf formě ke stažení.

 

Časovače v .pdf formě ke stažení.

 

Online odkazy, kde koupit suroviny levně, ve výborné kvalitě (z mých dlohodobých zkušeností a testování).

 

Máčecí manuály pro semínka a ořechy v .pdf formě ke stažení.

 

Moji osobní podporu ve Fb skupině: Nevíte - zeptáte se a můžete ihned pokračovat, nic vám nebrání ve vaši cestě. 

 

Techniky a postupy, které se jednou naučíte využijete již napořád.

Trnitou cestu jsem pro Vás již vyšlapala. 

 

Celý online kurz

Deník rostlinného mlékaře má hodnotu: 

 

V rámci akční ceny:

 

4.500,- Kč vč. DPH

 

+ BONUSY

BONUS Č. 1

Záznamy z 20 minutového vysílání ve skupině na otázky z kurzu. 

Vaše otázky - moje odpovědi. 

20 minut se mnou vyjde momentálně na 450,- Kč (6týdnů x 450,- Kč = 2.700,- Kč).

Vy všechny tyto záznamy budete mít v rámci uzavřené FB skupiny zdarma. 

Bonus je v celkové hodnotě 2.700,- Kč  

 

BONUS Č. 2

3 Online zoom video rozhovory s pozvanými hosty:

První rozhovor

Adéla Kišš

Své klienty učí, jak se starat o chodidla, jak se lépe hýbat. Od roku 2012 jsem žákem učitele jménem Lee Saxby. Absolvovala jsem „Vivobarefoot training course” v roce 2013 v Londýně, řadu seminářů a setkání v rámci  „Born to run“ programu. V roce 2019 jsem se stala jako jedna z mála na světě součástí „Functional Foot Map“ praktiků.

Autorka online projektu - jak se zbavit bolesti zad na home-office .

Druhý rozhovor

Lenka Plachá

Lektorka obličejové facelift yogy. 

Učí své klienty, jak se zbavit vrásek cvičením a masážemi s obličejovou face-lift yogou. Klienti s její pomocí a technikou zacvičí s vráskami jednou provždy. Získají omlazující účinek s tipy a triky, jak na to. 

Autorka online projektu Čelo a oči bez vrásek.

Třetí rozhovor

Bára Michková

Lektorka online jógy pro maminky a děti.

Otevřené lekce pro veřejnost, individuální lekce pro jednotlivce 

Bára říká, cituji: "Jóga nás učí vnímat tělo a jeho moudrost. Umožňuje nám mentálně se uvolnit. Dělá z nás lepšího člověka tím, že vybarvuje naše nejlepší stránky. Prána = životní energie."

Autorka projektu Moje tělo, moje jóga.

Bonus je v hodnotě 1.500,- Kč

 

BONUS Č. 3

1 hod MASTERCLASS 

Závěrečné 1hod zoom vysílání s pasováním rostlinných mlékařů.  

 

 

Bonus je v hodnotě 1.350,- Kč

 

BONUS Č. 4

10% sleva na mixéry značky Evy Hájkové - praktická nádoba z kvalitního Tritanu, kapacity nádoby 2 l, vysoce odolná - nezávadná BPA free.  5 letá záruka na motor. Rychlost až 30 000 otáček.

Knihu živě o zdravé stravě s více než 60 recepty zdarma.

 

Bonus je v hodnotě 1.249,- Kč

 

BONUS Č. 5

Jak vybrat správný mixér, který zvládne vše a vydrží dlouhá léta?

Nevíte si rady, jaký zvolit Váš mixér do kuchyně, který se stane výkonným kuchyňským pomocníkem? Rádi byste si připravovali polévky, zmrliny, domácí jogurty, mléka, sýry , atd.? Na trhu existuje nepřeberné množství, ale který je ten pravý v poměru CENA - VÝKON - DENNÍ POUŽITÍ?

Video ukázka, pdf prezentace, rozhodovací checklist

 

Bonus je v hodnotě 390,- Kč

 

BONUS Č. 6

Pdf kniha

Držíte rádi ucelený přehled a návod s daným využitím v kuchyni?

Vše jsem sepsala a zabalila do knihy, kterou si lehce stáhnete a budete mít pomocníka vždy na očích.

 

Bonus je v hodnotě 290,- Kč

 

CELKOVÁ ČÁSTKA BONUSŮ JE 7.479,- KČ

Celková HODNOTA kurzu je:

7.479 ,- Kč  + 4.960,- Kč = 12.439,- Kč

 

V rámci AKCE je kurz o

8.989,- Kč levnější

 

 

3.450,- Kč

vč. DPH

Časté otázky ke kurzu

Potřebujete se zeptat? Napište mi, ráda odpovím.

Můžete využít messenger, můžeme si zavolat, napsat sms.

STANETE SE MISTŘI V KUCHYNI. 

Těším se na Vás uvnitř kurzu.