Jak si vyrobit  kvásek a naučit se péct domácí kváskový chléb

🤷‍♀️Víte, že pečiva (housky, chleby) ze supermarketů jsou plná aditiv?

Jíte rozmrazované polotovary plné bílé mouky, barviv a emulgátorů? 

 

 

Naučte se  na ověřeném postupu, jak vyrobit žitný kvásek krok za krokem a péct domácí kváskový chléb.

 

  • Rádi byste si vyrobili svůj vlastnoruční kvásek, ale nevíte jak na to?
  • Toužíte se zakousnout do pořádného, plnohodnotného chleba připraveného doma s láskou jako od babičky?
  • Láká Vás výroba domácího pečiva, kváskování, ale návody se vám zdají složité a časově náročné?
  • Chcete jít na jistotu a neustálé experimentování Vás nebaví?
  • Nechcete Vaše tělo dopovat rozmrazovanými polotovary plné aditiv a nulové výživové hodnoty?
  • Rádi byste ověřený postup, jak na to bez pádů, pokusů a omylů?

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

 

Možná si říkáte, to se lehce řekne, ale jak na to?

 

  • Jak si udělat svůj vlastní kvásek, když jste nikdy vlastní pečivo nepekli?
  • Co když postup nezvládnu, nepochopím?
  • Budu mít na přípravu čas? Chodím do práce, děti doma. Skloubím to se svým rodinným životem?
  • Kde koupit suroviny na výrobu chleba? Co dělat s kváskem, jak jej uchovávat?
  • Kde využijete Váš domácí kvásek ?
  • Chcete znát výhody kváskového pečení a zbourat mýty a strachy ohledně pečení z kvásku?

Vím, co prožíváte, protože přesně takto jsem to měla kdysi také já. 

 

 

15 minut Vašeho času.

Výsledek: Vyrobíte si Váš domácí kvásek a vykouzlíte lahodný, domácí kváskový chléb na rodinný stůl Vašim blízkým.

 

Vysvětlím a provedu vás krůček po krůčku.

Srozumitelně a jednoduše.

Budete znát složení Vašeho domácího chleba.  Už žádné emulgátory, regulátory kyselosti, kyseliny askorbové, barviva. 

 

 

🌷Naučíte se:

Jak si vyrobit svůj vlastní žitný kvásek krok po kroku. 

Jak a čím krmit kvásek.

Jak uchovávat kvásek.

Kolik mouky, vody přidat, aby kvásek byl vyživený a neumřel.

Jak si udělat Váš domácí kváskovo-semínkový chléb. 

Jak uchovávat chleba.

Časovač (bez stresu) při přípravě chleba. 

Naučím Vás  udělat si domácí, nadýchaný, křupavý,  voňavý chléb, po kterém se zapráší. 

Chléb, který zasytí, a po kterém zatouží Váš střevní mikrobiom.

Popusťte uzdu Vaši pekařské fantazii.

Kdo vás provede na kváskové cestě?

Jsem vášnivá kuchařka a sběračka divokých bylinek v přírodě. Žiji zeleně, fermentuji, co mi padne do ruky, a kvásek je mým věrným přítelem v kuchyni. 

Piji filtrovanou vodu, vodní kefír, smoothie. Místo sklenky vína volím domácí fermentavanou limonádu. Doma si vyrábím svá vlastní rostlinná mléka, sýry a jogurty, tempehy, tofu.

Všechny mé recepty nejprve testují mé dvě děti a manžel. Žiji minimalisticky, s ohledem na životní prostředí.

Postupy a vychytávky s radostí a lehkostí předávám dál. 

 

Představte si, jak zakrojíte Váš vlastnoručně udělaný čerstvý chléb, který jste vyndali z trouby.

S láskou dělaný. 

Chléb Vám provoní celý byt a nedočkavci už se sbíhají. 

Postupy, vychytávky, které Vás naučím Vám budou ku prospěchu napořád.

Kvásek bude Vašim věrným společníkem v kuchyni.  

 

Budete samostatní a nezávislí na obchodních řetězcích.

Kvasnice už jsou minulostí, kvásek vítězí. 

 

Nemusíte čekat na své někdy. Dopřejte si vstup ihned. 

Uvidíte pokroky okamžitě. Tvoření vás bude bavit. 

Načerpáte inspiraci s lidmi na stejné vlně. Žádné domácí trápení a slzy neštěstí.  

 

Ušetříte rodinnému rozpočtu. 

Získáte nadýchaný, voňavý, křupavý a výborný chléb. 

Kvásek budete moci využít na další recepty ve vaši kuchyni. 

Objevte v sobě skryté poklady Vašeho kuchařského umění. 

 

Trpělivou a zábavnou formou s praktickými a jednoduchými příklady dojdeme ke zdárnému cíli.

 

Cestu jsem pro Vás již vyšlapala.

Společná cesta za domácím kváskem a chlebem ve FB skupině

SUROVINY A MOUKY

Dostanete nákupní seznam, co vše budete potřebovat. Povíme si jaké mouky použít.

KVÁSEK A VŠE KOLEM

Založíme si kvásek, povíme si, jak jej krmit, řekneme si o možných problémech, jejich řešení.

ŽIVÁ VYSÍLÁNÍ

Pondělí, Středa, Pátek, Neděle - živá 20 minutová vysílání. Vy se ptáte, já odpovídám.

KVÁSKOVÝ CHLÉB

Upečete si Váš kváskový chléb plný semínek a lahodné chuti.

TIPY - TRIKY - VYCHYTÁVKY

Moje zkušenosti z praxe, které fungují. Již žádné vyhozené kvásky, nechutné chleby.

KVÁSKOVÁNÍ V KUCHYNI

Povíme si, jak můžete využít Váš kvásek v kuchyni.

Co získáte vstupem do kurzu?

FB SKUPINA

Přátelská, neformální atmosféra nadšených lidí. NEČEKÁŠ, NEHLEDÁŠ hodiny na internetu.

VIDEO FORMA Z KUCHYNĚ

Praktické ukázky přímo z kuchyně. Kurz je koncipován psanou a video formou. Vše je přehledně shrnuté a postupy jsou krok za krokem.

KURZ VÁM ZŮSTANE I NADÁLE

Videa, materiály Vám zůstanou ve FB skupině i nadále. Můžete se k nim kdykoliv vrátit.

2 NEODOLATELNÉ BONUSY

2 BONUSY V HODNOTĚ 3.049,-KČ

 Online kurz má hodnotu: 

V rámci akční ceny:

 

 

 1.290,- Kč

vč.DPH

 

 

+ BONUSY

BONUS Č. 1

Pondělí, Středa, Pátek, Neděle - 4 dny -  20 minut MOJE PODPORA A ZKUŠENOSTI PŘI živém vysílání ve skupině na otázky z kurzu. 

Máš otázky, ve FB skupině získáš odpovědi na Tvůj dotaz. Moje pomocná ruka, která Vás dovede k vysněnému cíli.

20 minut se mnou vyjde momentálně na 450,- Kč. (4 dny x 450,- Kč = 1.800,- Kč).

Vy moji pomoc budete mít v rámci uzavřené FB skupiny zdarma. 

Bonus je v hodnotě 1.800,- Kč  

BONUS Č. 2

10% sleva na mixéry značky Evy Hájkové - praktická nádoba z kvalitního Tritanu, kapacity nádoby 2 l, vysoce odolná - nezávadná BPA free.  5 letá záruka na motor. Rychlost až 30 000 otáček.

Knihu živě o zdravé stravě s více než 60 recepty zdarma.

 

Bonus je v hodnotě 1.249,- Kč

CELKOVÁ ČÁSTKA BONUSŮ je 3.049,- KČ

Celková HODNOTA kurzu je:

3.049 ,- Kč  + 1.290,- Kč = 4.339,- Kč

V rámci předprodejní akce je kurz o 

 

3.049,- Kč levnější

 

 

1.290,- KČ

vč.DPH

 

Kdo si umí udělat vlastní kvásek a chléb, s využitím v kuchyni, toho zavřené obchody nepřekvapí.

Časté otázky ke kurzu

Potřebujete se zeptat? Napište mi, ráda odpovím.

Můžete využít messenger, můžeme si zavolat, napsat sms.

Nečekejte na zítřek. Začněte hned! 

 

Těším se na Vás uvnitř kurzu.

Krok za krokem se vydáme na společnou, kváskovou cestu.