Domácí

🥛rostlinná mléka za ⏱pár minut?

 

🍀Zdravě

a jednoduše

🤷‍♀️Věděli jste, že živočišné mléko zahleňuje organismus a podporuje množení bakterií v těle? 

  • Máte zdravotní problémy, které hrnete před sebou? Řešíte pomocí léků a návštěv lékařů :-(.
  • Toužíte omezit živočišné stravování a vyzkoušet rostlinné plné vitamínů, minerálů a zdravotních benefitů?
  • Cítíte, že vaše zažívací ústrojí potřebuje odlehčenou stravu, ale vůbec nevíte jak začít?
  • Rádi byste už konečně vylepšili váš jídelníček o pestrost a vyváženost na vašem talíři?
  • Jste rodič, který chce pro své dítě to nejlepší a nejzdravější? Nechcete nemoci a neustálé OČR s dětmi.
  • Rádi byste si připravovali domácí rostlinná mléka, ale nechcete nad tím moc přemýšlet a trávit v kuchyni hodiny času?
  • Chystáte se přestat kojit, ale nechcete Vaše milující děťátko zatěžovat živočišnou bílkovinou?

Podívejte se na video, jak 🥰radostný a 💕šťastný život můžete mít. 

 

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Napadají Vás 🤦‍♀️otázky, na které hledáte neustále ✅odpovědi a nenacházíte🤷‍♀️

 

  • Rostlinná mléka v obchodě: ⇒stojí spousty peněz ⇒obsahují celé spektrum aditiv ⇒stabilizátorů ⇒ochucovadel. Tím vším VY přeci vaše tělo zásobovat nechcete!
  • Rádi byste ušetřili Vaši peněžence?
  • Neustálé hledání receptů: POKUS - OMYL už vás nebaví. Potřebujete odpověď hned, bez čekání.

Vím, co prožíváte, protože přesně takto jsem to měla kdysi také já. 

 

 

Otevřte bránu do rostlinného stravování. 
Připravte si domácí rostlinná mléka -

🍀veganská,

🍀bez lepku,

🍀bez sóji,

🍀bez chemie :-),

🍀bez rafinovaných cukrů.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Naučím Vás, jak si vykouzlit lahodná rostlinná mléka z ořechů, semínek, obilovin.

 

Vysvětlím a provedu vás krůček po krůčku.

Srozumitelně a jednoduše.

 

 

🌷Naučíte se vyrábět Vaše obilné, semínkové a oříškové mléko.

Z těchto vyrobených mlék si připravíte

lahodný makovec

rýžový puding

dezert z chia semínek

Naučím Vás  mléka ze semínek - dýňovo - slunečnicové, makové.

 

K mléku získáte informace se zdravotním benefitem. 

 

 

Kdo vás provede společnou rostlinnou cestou?

Jsem vášnivá kuchařka a sběračka divokých bylinek v přírodě. Žiji zeleně, fermentuji, co mi padne do ruky, a rostlinná mléka se u mě mají jako v bavlnce.

 

Piji filtrovanou vodu, vodní kefír, smoothie. Místo sklenky vína volím domácí fermentavanou limonádu. Peču domácí kváskový chléb, vyrábím si svá vlastní rostlinná mléka, sýry a jogurty, tempehy, tofu. Zamilovala jsem si domácí výrobu jak ve své kuchyni, tak i výrobu produktů do koupelny. Ráda obdarovávám lidi v mém okolí.

Všechny mé recepty nejprve testují mé dvě děti a manžel. Žiji minimalisticky, s ohledem na životní prostředí.

Postupy a vychytávky s radostí a lehkostí předávám dál. 

 

Představte si, jak sedíte s kamarádkou na kávě a nabídnete ji lahodné rostlinné mléko, které jste sama připravila do kávy.

To není sen, ale realita. 

Reference od účastníků mých kurzů:

Milá Gabčo, tento kurz byl pro mne velmi inspirativní a přínosný. Jsem velký milovník mléč. výrobků. Rostlinná mléka piju už dlouho (dosud kupovaná)- mohu napsat, že u mne proběhla doslova REVOLUCE !!! ❤Jsem nadšená z výrobků dle tvých receptů a vím, že budou už navždy zpestřením mého už tak hodně pestrého jídelníčku ! ❤Oba kurzy pro mne byly inspirativní. Jsem ráda, že už jsem soběstačná - co se týká rostl. mlék i sýrů, a nemusím pro ně do obchodu. Stačí mít doma potřebné ingredience a myslet na "namáčení". V kurzech byla možnost hodně se toho naučit a získat cenné informace. Mléko č. 1 = pro mne zatím mandlové a ze sýrů Feta. Kurzy hodnotím na Jedničku a mohu je jen doporučit. Stejně tak hodnotím i Gabču, která je úplná studnice vědomostí na téma ZDRAVÍ a také PŘÍRODA. Navíc je milá, kreativní, pohodová a prima tvůrkyní videí. 😊❤. Takže za mne OK.
Daniela Procházkováúčastnice online kurzu Deník rostlinného mlékaře a Raketový start do rostlinných sýrů
Líbilo se mi, že jsem získala znalost konkrétní gramáže na jednotlivé druhy ořechů/ semínek. Když to člověk dělá od oka, výsledná chuť nemusí být vždy příjemná. Musím opět pochválit! Díky tipu od Gabči na vymývání G21 jsem si ušetřila spoustu času a úsměv na tváři :-).👍 Neměla jsem jasno v tom, jak dlouho se musí ořechy, či semínka máčet. Obdivuji podporu přes FB skupinu, která mi přišla velmi proaktivní i v předvánočním shonu.❤ Celkově jsem byla velmi spokojena a mám radost, že mám zase motivaci využít odloženou G21. Oba kurzy se mi velmi líbily, pozitivní atmosféra a nadšení autorky.
Jana Kyslingerováúčastnice online kurzu Deník rostlinného mlékaře a Raketový start do rostlinných sýrů

Budete samostatní a nezávislí na obchodních řetězcích.

Nebudete unavení, vyčerpaní, zahlenění. 

Techniky, vychytávky, které Vás naučím Vám budou ku prospěchu napořád.

 

Budete moci stavět na pevných základech nadále při výrobě rostlinných sýrů, jogurtů, kefírů, pudingů, dezertů. 

 

Ukáži vám jak vykročit správným směrem do rostlinné říše a vytrvat.

 

Nemusíte čekat na své někdy. Dopřejte si vstup ihned. 

Získáte zlepšení zdraví. Nebudete zahlenění a rýma s kašlem se vám vyhnou velkým obloukem.

Uvidíte pokroky ihned. Tvoření vás bude bavit. 

Načerpáte inspiraci, povzbuzení jít do akce. Nebudete bloudit na cestě bez pomoci. 

 

Ušetříte rodinnému rozpočtu a za ušetřené peníze si dopřejete relaxační masáž, saunu, vysněnou dovolenou. 

PROPOČET CEN ROSTLINNÝCH MLÉK

PŘI KOUPI V OBCHODĚ     X    DOMÁCÍ VÝROBA

MLÉKO Z OBCHODU 

MLÉKO DOMA VYROBENÉ

Určitě doporučuji. Moc se mi líbí jednoduchost receptů a postupů! Úplně nejvíc se mi líbil návod na rostlinné mléko. To jsem doposud jen kupovala a stěžovala jsem si na jeho cenu. Ani ve snu mě nenapadlo, že je příprava kokosového mléka, tak jednoduchá! Nerada se zdržuji hledáním postupů a receptů, u Gábi mám vše na jednom místě a navíc mi moc sedí její ochotný přístup! Za mě určitě 10 ⭐️
Kateřina Sladovníkováúčastnice kurzu na rostlinná mléka
reference ze Slovenska
´Dakujem-naučila som sa nepoznané.Skúsila som už skoro všetky - mne osobne všetky chutili. Práve sa chystám na makovec a určite od Teba privítam nové poznatky a recepty. Čeho jste se obávala před kurzem? Cituji: pracne som hľadala niektoré suroviny objavila čarovanie s novými surovinami.
Jana Hazyovaúčastnice kurzu na Deník rostlinného mlékaře a online kurzu Raketový start do rostlinných sýrů

 

Vyhazujete drť z mléka? Jaká škoda. 

Zužitkovat se dá vše.

Objevte v sobě skryté poklady Vašeho kuchařského umění. 

Trpělivou a zábavnou formou s praktickými a jednoduchými příklady dojdeme ke zdárnému cíli.

 

Cestu jsem pro Vás již vyšlapala.

Společná cesta za zdravím

POLOŽÍME ZÁKLADY

Povíme si, co potřebujete k tomu, abyste rostlinné mléko udělali. Připravíme si nákupní košík. Získáte informace, kde koupit plnohodnotné suroviny na výrobu rostlinného mléka. Povíme si o tom, proč je důležité domácí rostlinné mléko zařadit do vašeho jídelníčku.

AKCE

Naučíme se základní techniky výroby 4 rostlinných mlék. Povíme si, jak mléka nejlépe uchovávat. Kde můžete mléka využít. Půjdeme do praxe!

VYUŽITÍ V KUCHYNI

Naučíte se využívat Vaše rostlinná mléka v kuchyni.

Co získáte koupí kurzu? 

Pracovní listy

Postupy ve formě ke stažení a vytištění.

.Pdf kniha všech receptů a postupů

Přehledná forma všech materiálů.

Uzavřená FB skupina

Přátelská, neformální atmosféra nadšených lidí. Chceš se na něco zeptat? Odpověď získáš od stejně nadšených lidí do chvíle. NEČEKÁŠ, NEHLEDÁŠ hodiny na internetu.

Videa

Praktické ukázky přímo z kuchyně. Kurz je koncipován psanou a video formou. Vše je přehledně shrnuté a postupy jsou krok za krokem.

Členská sekce

Obsah členské sekce Vám zůstává i po ukončení kurzu. Ke všem videím a materiálům se můžete nadále vracet.

 Online kurzu má hodnotu: 

V rámci "rostlinné" předprodejní ceny:

 

 

 1.790,- Kč

vč.DPH

 

 

+ BONUSY

BONUS Č. 1

Záznamy z 20 minutového živého vysílání ve skupině na otázky z kurzu. 

Máš otázky, ve FB skupině získáš odpovědi na Tvůj dotaz. Moje pomocná ruka, která Vás dovede k vysněnému cíli.

20 minut se mnou vyjde momentálně na 450,- Kč. (Záznamy z 3 týdnů x 450,- Kč = 1350,- Kč).

Vy moji pomoc budete mít v rámci uzavřené FB skupiny zdarma. 

Bonus je v hodnotě 1.350,- Kč  

BONUS Č. 2

10% sleva na mixéry značky Evy Hájkové - praktická nádoba z kvalitního Tritanu, kapacity nádoby 2 l, vysoce odolná - nezávadná BPA free.  5 letá záruka na motor. Rychlost až 30 000 otáček.

Knihu živě o zdravé stravě s více než 60 recepty zdarma.

 

Bonus je v hodnotě 1.249,- Kč

BONUS Č. 3

Jak vybrat správný mixér, který zvládne vše a vydrží dlouhá léta?

Nevíte si rady, jaký zvolit Váš mixér do kuchyně, který se stane výkonným kuchyňským pomocníkem? Rádi byste si připravovali polévky, zmrzliny, domácí jogurty, mléka, sýry , atd.? Na trhu existuje nepřeberné množství, ale který je ten pravý v poměru CENA - VÝKON - DENNÍ POUŽITÍ? 

Video ukázka, která jde opravdu do hloubky úvahy, pdf prezentace, rozhodovací checklist. Moje osobní zkušenosti a pomoc při rozhodování ve FB skupině. 

 

Bonus je v hodnotě 390,- Kč

BONUS Č. 4

Pdf kniha

Držíte rádi ucelený přehled a návod s daným využitím v kuchyni?

Vše jsem sepsala a zabalila do knihy, kterou si lehce stáhnete a budete mít pomocníka vždy na očích.

 

Bonus je v hodnotě 290,- Kč

CELKOVÁ ČÁSTKA BONUSŮ je 3.279,- KČ

Celková HODNOTA kurzu je:

3.279 ,- Kč  + 1.790,- Kč = 5.069,- Kč

V rámci "rostlinné" předprodejní akce je kurz o 

 

3.279,- Kč levnější

 

 

1.790,- KČ

vč.DPH

 

Kdo si umí vyrobit rostlinné mléko, s využitím v kuchyni, toho zavřené obchody nepřekvapí.

Časté otázky ke kurzu

Potřebujete se zeptat? Napište mi, ráda odpovím.

Můžete využít messenger, můžeme si zavolat, napsat sms.

Nečekejte na zítřek. Začněte hned! 

 

Těším se na Vás uvnitř kurzu.

Krok za krokem se vydáme na společnou, životadárnou cestu.